Uffe

I fredags red jag Uffe på Billsta! De va jätte kul eftersom jag har velat rida han ett tag nu. Ridpasset gick bra, vi körde lite dressyr och de va jobbigt jome att han är större en vad jag är van vid. Men vi övade att ställa in och ut i mittvolten och de gick bra att ställa honom till höger i båda varven, men svårare att ställa honom till vänster i högervarven. Men det får vi öva på bara!

Idag skulle jag ah ridit med Ebba och Hero, jag sov hos ebba idag! Men Hero hade tappat en sko dagen innan och så började de snöa och bli blask. Så de vart inge av med det tyvärr, så jag red inte alls idag tyvärr. Men åkte dit o och pyssla lite. Imorgon ska jag på hoppkursen 1200 och de ska bli riktigt kul, jag är lite nervös. Men de ska nog gå bra. Jusst nu är jag hos koffe och ska sova över , ska kolla på film nu SÅ ÖNSKA MIG LYCKA TILL IMORGON!

Dålig bild (tagen av mamma med IPHONE4S) Ska lägga in mer bilder på han som är tagna av mig med systemkamera

My horse

jag är även "häst"spel nörd! / Linnea


Mysig barbacka

Tog en liten barnacka tur i skogen idag. De va otroligt mysigt, var mycket skritt men även lite trav och gallopp! Tänkte att hon skulle få ta en lugn och härlig tur idag och de blev desamma för mig! De regnade innan jag kom ut till stallet, men sen när jag red ut va de sol o blått på himlen. Men sen när jag va nästan hemma i stallet började de hagla.... Hmm! Men sen slutade de efter några minuter och jag kunde återgå till min mysiga dag i stallet! Jag mockade och fixade lite med mat o vatten. Sen åkte jag hem och nu sitter jag i bilen och ska åka och storhandla. Imorgon ska jag rida på billsta, men de berättar jag om me imorgon! Chao!

Bilderna tagna idag av mig: Linnea Larsson med iphone4s ( kommer fler bilder )


Förlåt förlåt!!!

Förlåt för så himla dålig uppdatering! Jag har bara varit lat och sen så har mitt internet hemma typ gått ut eftersom vi har mobilt och jag tycker inte att det är så jätte kul att blogga från mobilen. Just nu sitter jag hos Oskar och vi ska snart åka hem till mig och då ska jag försöka lägga in ett inlägg om ridpasset i måndagas.
Lägger in en bild på lilla Falcon!

/ Linn


Pluggning

Jusst nu sitter jag och pluggar med mina kompisar. Alltid bra att plugga! Hade muntliga nationella i engelska nyss, och jag måste säga att de gick bra! Nu har vi bara NO labb kvar. Sedan får jag gå för dagen kl. 14.00 de ska bli skönt, då ska de bli mysigt att åka ut till stallet en sväng! Ja tar lite bilder då.

Julia (tagen nyss av mig)


Ridning

Hej! Idag ska inte Linn rida så jag får komma ut en tur sen ska jag träna lite på banan! De ska bli mysigt. Red henne inte igår så de känns som jag inte varit me henne på 100 år hah! Men sen har jag stallet också måste fixa lite där så de blir en mysig dag där ute! Kommer ta bilder sen så vänta på de!!

/Linnea


Lilla lammen

Idag har ja varit me ebba! De va kul, de va länge sen och vi satt och pratade eftersom vi inte pratat på länge! De va skönt att få prata me henne igen! Mys mys så på fredag ska ja sova hos henne, efter billsta!

Nu kommer bilderna som jag tog på lammen med mammas iphone. Filmade 2 videos men dom lägger jag in senare för de går inte via mobilen tyvärr! Den kommer senare!


Hoppkurs

På söndag ska jag till billsta och gå på Hoppkurs. Ja har falcon som önske häst, (ponny) men jag tror att jag kommer få han! Ja hoppas de i alla fall! På hoppkurser rider man tex serier, bana och lite annat! De ska bli så kul! Men ska försöka få en bild på banan hur den ser ut :) ville bara säga de :)

/Linnea


Träffa Ebbis

Hej! Idag ska jag träffa Ebba! De va verkligen länge sen jag och hon sågs, vi är bästa vänner men vi kom lite på varsigt håll under någon månads tid. Men idag ska vi ses och de ska bli orroligt kul! Skriver mer sen! Blir säker lite bilder, hoppas ja! Men nu har jag min iphone 4s , ffaann va kul! :)

/Linnea

Fin ebba!


Våren är här

Idag red jag för kjell! De va verkligen kul, han sa att de har blivit stora framsteg sen sist! Kul att höra men ennu är jag inte klar! Han sa till mig att "röra händerna i små små rörelser uppåt o framåt" för att sedan hon skulle höja på sig + lägga till skänkeln såklart! De va jätte kul och hon gick fint! Övade mycket på att hon skulle trava så hon nästan gick över till skritt och de gick bra! Men öva öva öövaa!

/Linnea

*bilden tagen idag* Av Linnea


Lördag & Söndag

Hejhej.

I lördags red jag simona och söndagen med. Båda ridpassen blev ut i skogen. Myyys me så  fint väder.. i lördags red vi lundby och såg på Frisrarna som är där. Och simona va inte så rolig, hon lyssnade inte alls. Men efter 5 minuter gav hon sig (som hon brukar) Men de gick bra annars. I går red vi ut en liten skogssväng, de vart mycket mycket gallopp och trav. Mest gallop. Hon va jätte mysig och lyssnade till formen jag bad henne om. I går va jag och Eva även och kollade på dom nyfödda lammen som hennes skolas får nyss fött. Så de kommer in bilder och videos på dom sedan. IDAG FÅR JAG MIN IPHONE 4S!

*Bilden tagen för några veckor sedan!* bilden tagen av mig.


/Linnea

Hoppning

Hejsan!
Idag red jag i Linneas grupp, hon har redan skrivit lite hur det gick för henne så tänkte berätta lite hur det gick för mig. Som sagt vi hoppade och jag hade Kingen. Han va lugn till en början tyckte jag men sen när vi väl började hoppa så blev han lite mer pigg och tyckte det var mycket roligt! Och jag som inte är en hoppmänniska utan föredrar dressyr tyckte att det var jätte läskig, haha!

Men det gick faktiskt jätte bra, eller mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå iaf. Jag har bara hoppat runt 40-60 cm förut men i dag hoppa jag 1 meter!!!! Haha och jag klarade det! Men, dock när Lotta höjde till 1,10 så blev jag ännu mer rädd och självklart så kände Kingen av det, jag blev osäker och även han. Så när jag vände upp mot hindren så kände jag att det inte alls skulle gå och blev ÄNNU mer osäker, och självklart när vi kommer fram till sista hindret så flyger jag av!!! Haha gjorde inte så ont då men du börjar det kännas lite i axeln. Men jag är faktiskt nöjd en då, hoppade ändå 1 meter!

Här är Kingen, och bilden har jag lånat härifrån, Emmas blogg westerdal.blogg.se


Falcon

Idag red jag Falcon på billsta! Han va helt underbar! Vi hoppade idag i de va tre hinder på rak! Den högsta va 1.10 o ja har aldrig hoppat så högt!!!! Och dessutom är Falcon en ponny och då blir de mycket högre! Och han hoppar högre en hindret!! Fassst de va jävligt kul och hoppa så högt, ja hoppas ja får Falcon igen nästa gång! Aja de va kul att hoppa 1.10 ååh! De va så himla härlig känsla alltså! JA E SÅ STOLT!! Synd att vi inte tog bilder men lägger in en bild på Falcon!

bilden har jag lånat av Emma! westerdal.blogg.se


/Linnea


Hel dag i stallet

Hejsan!

I går så hade jag och Linn en hel dag i stallet. Eftersom vi slutade tidigt pga av nationella så va vi ute länge. Jag slutade 20 över 10! Så skönt. Men när Linn kom kl halv 1 så åkte vi ut direkt. Vi började med att vi skulle borsta dom men dom va alldelles för busiga för de, dom började gallopera upp o ner i hagen. Då tänkte vi att vi skulle busa med dom lite. Men Timjan häääätsade upp sig som attan och bara rusade i leran och sedan HALKADE! Hon halkade så hon gled i leran under staketet och sedan på utsidan. va inte rädd att hon skulle springa iväg pga att simona fortfarande va kvar i hagen!

Men vi fick in henne tillslut så red Linn ut en tur på simona och jag åkte moppe brevid. Simona började hettsa lite pga av moppen så Linn ville att jag skulle testa. De gick bra de med ! Men de va att moppen va brevid, så vi red till banan och tränade lite o trava över bommar osv . Lite hopp o så. Sedan lasttränade vi, de gick bra ibörjan då hon gick in efter 10-20 minuter. Sedan började hon krångla och vägrade att gå in. Men sen skulle Linn åka hem och jag betämmde mig för att fortsätta. Så jag fick in henne 2 gånger innan jag avslutade! Idag ska Linn sova hos mig och vi ska lastträna med simona och sedan ska vi till billsta ikväll. De ska bli kul MASSOR AV GODIS!!

Blir bilder ikväll i alla fall!

/ Linnea


Hos orre

Hello!
Just nu är jag hemma hos min gosepojke, ska snart bädda rent i sängen och sen hoppa ner och sova. Är super trött! Idag efter skolan åkte jag och Oskar in till Södertälje för att köpte present till min lillebror som fyller år i helgen. Självklart fikade vi också, har längtat hela dagen efter det och ååååh så gott det var! Hahah, love fika! I morgon så har vi tre muntliga nationella prov, inte kul. Men det som är skönt är att vi bara har dem tre proven under dagen så det är en del långa raster och så slutar vi halv ett! Super härligt! Efter skolan så åker jag till stallet, hade tänkt att rida ut men Linnea sa att banan har smällt så blir nog ett pass där. Efter det så kommer Linnea till stallet så ska vi last träna med Simona, försöker göra det så mycket som möjligt nu så att hon vänjer sig, känner sig trygg och lär sig.
/ Linn

Lastning

Hejhej!

Igår lasttränade jag och Linn . Simona gick in 5 6 gånger innan Eva kom med bilen, då vägrade hon gå in men efter ett tag gick hon på tillslut! Hon bli lätt uppstressad när de är fler en ja i Linn! Men idag ska jag rida och imorgon ska Linn kanske rida och så ska vi lastträna efter! Kram

/Linnea


Frescch tjeyy

Hej!
Mitt inlägg publiserades aldrig igår, knäppt! Men iaf jag känner mig mycket bättre nu, hade ingen feber igår under dagen och min mage gör heller inte lika ont, så imorgon blir det skola. Eftersom jag var sjuk igår blev det ingen ridning för mig, men som tur var så fanns det en plats Linneas grupp på fredag så då ska jag rida med dom. Ska försöka städa mitt rum sen och fräscha upp det lite, är så unket där inne plus att det är en enda röra bland mina kläder och saker.
Sen ska jag även försöka få mamma att gå med på att jag ska få åka till stallet sen och lastträna med Linnea och Eva, antagligen kommer hon säga nej eftersom jag har varit sjuk... Men men , nu ska jag hoppa i duschen , känner mig inte sååå jätte fräsch nu efter jag varit sjuk.
/ Linn

Dagens händelser

Hejsan!

Idag har jag varit hos Tandläkaren! Som vanligt har jag ingen som helst rädsla för tandläkaren pga av att jag alltid kommer dit och får beröm för mina tänder! *sköönt* Sedan kom jag hem och gick till skolan dom 2 sista lektionerna. Hk och Sv! Sedan kom jag hem och sprang och styrketränade med mamma. Skönt de med!

Sedan åkte jag moppen ut till stallet och började rykta med ryktstenen för nu är de fällningsdags på våra hästar!! De tog kanske en halv timme sedan kom vi ut. Vi tog en tur i skogen pga all blåst, usch va kallt de va! Övade även idag på simonas form och även idag gav hon efter. Imorgon ska jag och Eva lastträna med både simona o Timjan! Så de ska bli spännande om hon går in igen efter vi tog en tur. Men nu ska jag kolla på "30 grader i februari"

PS: bilder kommer snart! Inte en enda bild inne en, men den datan jag ahr nu funkar inte att ladda upp bildeR! Snart kommer bilder!! *

/Linnea

Mysig tur

Hejhej!

Idag va ja ute i stallet och mockade hela hagen = 3 kärror med bajs...! Bra träning men inte bra för min rygg! Sedan tog ja o eva en tur med sadel med simona o timjan! De va jätte mysigt vi red "stora linga" rundan! Vart mycket trav och gallopp, men mycket jobb i form! På varje väg vi red på jobbade jag med henne och hon gav efter och va jätte duktig! Igentligen skulle Linn ha ridit idag, men hon är tyvärr sjuk så jag fick rida! Tråkigt att hon inte kunde hon har längtat så!

Imorgon ska ja till tandläkaren så de blir ingen skola på morgonen, vill till skolan men skönt att va borta lite! Men nu ska ja kolla lite på antingen ponnyakuten eller sista avsnittet av "äkta människor" men kanske ser de me mamma sen 22.00!

/Linnea


Sjuk!

Hejsvejs!

Igår fyllde jag år, firade bara med familjen och älsklingen, av dem fick jag en iPad, kläder och en middag i Stockholm med Oskar. Nästa helg så kommer släkten och firar mig och min lillebror som fyller år då.
Idag så skulle jag egentligen rida ut hade jag tänkt, men blev sjuk! Ussch, jag vakna i morse och kände mig helt slut i kroppen, på nått sätt orkade den ingenting, jätte konstig känsla! Sen hade jag ont i magen, mådde illa och huvudverk! Så just nu ligger jag på soffan framför tv och bara vilar!
Jätte tråkigt! Var verkligen jätte sugen på att rida idag! Men får hoppas jag blir frisk till imorgon så jag kan rida på Billsta.

/ Linn


usel uppdatering

Hejhej!!
Förlåt för min usla uppdatering. Men min dator har ett virus och de går inte alls att gå in på den. Så nu använder jag macen i vardagsrummet. Dom tiderna jag inte skrivit någonting har de hänt endel....
igår red jag på enhörna: då red jag Zakzamma, zuprize, kavat och albertina. Kan skriva om min ridning med dom. men sedan så åkte jag ut till stallet med linn och lasttränade med simona..!! Det gick super bra! hon gick in efter ett tag, men hon gick in. Sen så red ag på billsta, då red jag regent igen, vi hoppade och jag jobbade som attan så de är träningsverk idag! Men de fick faktiskt bra! fast jag blev avslappnad i slutet och då blev regent de me, och då kunde vi jobba bättre.
Idag så vaknade jag med träningsverk och åkte moppen ut till stallet för att lastträna med simona! Hon va kronglig i början men sedan gick hon på, lasttränade med eva, då hon hade bilen stå framför och de hade inte jag och Linn gjort så de reagerade hon på! Men hon gick in tre gånger och den tredje gången stängde vi bommen och sedan luckan! Sedan körde vi en bit!!! Jag är så stolt över henne, efter en bit så stannade vi och kollade henne. Hon va inte ett dugg svettig och inte flåsig!! Hon va nervös, de såg man .. men inte hetsig alls.
Sedan efter deras 12 mat red jag ut en barbacka tur med Eva och Timjan, de va mysigt att rida barbacka pga av min onda rygg jusst nu!! Igår körde jag och linn en stor kärra med hö, då höll hon i och jag körde. o ja känner att den ställingen va inte bra för min rygg! Så jag ahr istortsätt varit handikappad hela dagen! * Ja nu ska jag inte skriva mer, alldelles långt att läsa för er annars! :)
/Linnea

Last träning!

Hej allihopa! Idag så åkte jag och Linnea till stallet efter skolan, vi skulle last träna med Simona. Och det gick SÅ BRAAA!!! Hon har nämligen inte vågat gå in i en transport på väldigt länge, hon har bara larvat sig och vägrat gå in på flera år! Men idag så gick hon in och stod där! :D hon va jäättte duktig! Nu är det bara öva på att vi ska kunna stänga helt och kunna köra iväg utan att hon får panik, och vi är nu på god väg! :D
Jag och Linnea ska fortsätta träna med henne på fredag.
Skulle lägga upp en film när hon går in men det gick inte via mobilen tyvärr. Ska försöka lägga in den imorgon!

/ Linn


Dagens ridpass!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering! Har inget gjort något speciellt så har inget att skylla på! Såhär har min helg sett ut!
I fredag så sov jag hos Linnea, jag följde med till hennes lektion på Billsta. Sen på lördagen red hon och jag ut med Simona, hon var mycket pigg då hon inte ridits på några dagar, men vi hoppa och skuttade runt i skogen, haha!
Sen efter det så åkte jag hem och senare på dagen kom min moster och hennes familj och min mormor och morfar dem åt här. På söndagen red jag och Eva ut med Simona och Timjan, Simona var mycket pigg då också så fick hålla igen henne en hel del för att hon inte skulle rusa och hålla med mig. Men annars gick det faktiskt bra, blev dock ingen galopp, känner att jag måste vänta med det pga att hon rusat iväg med mig tidigare.. Haha!
Idag så red jag på Billsta, jag red Regent igen. Det var varken hans eller min dag idag, han var stel och jag kämpade inte tillräckligt och sackade ihop mig. Men i slutet gick det bättre för båda, han blev mycket mjukare och finare och slappnade av mer. Men fick inte genom han helt idag, tråkigt nog men men...

Nu ska jag gå och lägga och sova!
Puss / Linn


Ridläktion

Hejsan !! Jag i Linn har tittat lite på film nyss och vi är trötta!! Idag red jag Regent på billsta, han va inte som jag tänkte mig....! Han var jätte trög/stel. Enligt mig. Men han e nog mysig och hoppa med , men de är ingen häst ja vill fortsätta mer i dressyren. Våran tränare sa att ja skulle få testa Uffe eller Madelene ! De ska bli kul, vi har inte hittat min favorit häst en. I lottas ord!

Imorgon ska jag klättra med familjens kompisar! Ska väll bli kul! Sen på söndag ska ja jobba i käna pengar från ett café i Stockholm! Men nu ska vi sova! Imorgon blir de en tur ut till Simona, tar med kameran!! Kram
Lägger in en bild på reggan imorgon!

/ Linnea


71 år

Den här gubben som rider är 71 år gammal, helt otroligt. De är mycket krut i den gubben. Men om man brinner för en sport, i de här fallet ridning är de inget som kan stoppa en.



/ Linnea

Ponny Akuten!

hello!
Jag och Linnea sitter just nu och kollar på ponny akuten! Det är mega bra! Ikväll så ska jag sova här hos Linnea, mys på det! Vi skulle egentligen ut till stallet , men det börja regna så vi strunta i det. Vi ska ju till stallet ikväll också , Linnea ska ju rida på billsta och jag ska kolla på! Kommer nog fota lite så håll utkik efter bilder här sen!



/ Linn

Gos med hästarna

Hejsan! Dåligt väder med humöret är på topp förutom att jag är jätte TRÖTT! Fick sovmorgon i morse o de va sååå skönt! Sedan hade vi NO och sedan så hade ja en lång håltimme, då så hämtade mamma mig o då så vare bara att byta om så stack vi ut och springa.. Vi sprang den långa rundan de va kul! Skönt i alla fall. Upp till järna och runt och tillbaka! 

Men sedan kom jag hem och plugga lite sen stack jag ut till stallet! Myste ed dom och fixade lite, mockade och fyllde hö och allt! Gosade med dom en stund och här e jag nu! Men orkar itne skriva mer :) I morogn sover linn här , ska rida på billsta också. UNDRAR VILKEN HÄST JAG FÅR! 

/ Linnea

Pluggisarna

Hejhej! Vi skriver ett inlägg tillsammans idag! Blir ingen ridning idag heller pga av ja är hemma hos linn! Vi pluggar gärnet! Ja pluggar NO Linn pluggar SO sååå kul! Nej men imorgon kommer ja kanske ut! Har så mycket planerat så, men nån da ska ja ut! På Fredag ska ja till billsta o så kanske Linn hänger med! Aja nu ska vi fortsätta plugga, ville bata berätta att vi leve:) haha.

/ Linnea & Linn


Ingen ridning

Hejhej! Blev ingen ridning idag tyvärr, hade mycket annat som skulle fixas. Tex vacinet mot livmoderhalscanser! Tog den idag, den gjorde ganska ont men inte så farligt... Men men, i morgon ska jag väll hinna komma ut i stallet om jag inte ska plugga. 

På fredag ska jag rida på Billsta! Hoppas jag får Regent faktiskt, jag skulle faktiskt vela rida honom. Men endå så spelar de ingen roll vem jag får. Men sen skulle jag vilja rida Uffe, han verkar mysig. Men han skulle bli riden av någon annan vad jag vet! Men nu ska jag gå och lägga mig, börjar bli trött..... Kram

Bilden tagen för några dagar sen. (under fotodagen, jag och Linn hade)


/Linnea

Trött tjej!

Halihallå!

Kommer nu inte bli ett så intressant inlägg, har inte så mycket att skriva om. Dagen har sett ut så här i stort sätt, skolan som faktiskt varit helt okej idag! Tummen upp för det eftersom jag har varit så himla skoltrött ett tag. Sen efter skolan gick jag hem och pluggade, sen åkte jag till Oskar och här har det varit kalas. Hans lille bror fyller nämligen år i dag, grattis till han! Så har min dag sett ut, rolig va? näj... hahah posetiv tjej här !
Sitter nu i sängen och väntar på min snutti, vi ska kolla film!

/ Linn

I skolan

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering av mig, tur att jag har Linnea som är så duktig på att blogga mycket!
Just nu sitter jag i skolan och håller på och dö av trötthet och tråkighet! Är inte på mitt bästa humör just nu känner jag..
Igår red jag Regent vilket inte alls jag bra för mig! Vi hade inte vår ridlärare igår utan vikarie och hon jag funkade inte riktig ihop kändes det som, tyvärr.
Lägger ut bilderna som Linnea tog igår sen när jag kommer hem.

Så här känner jag just nu !


Dagens ridtur

Hejhej! Idag va första skoldagen. Jag kan ju inte säga att det va en lycka, men skönt att komma igång. Efter skolan gick jag hem och tog en spring tur. Samma runda som igår. De va skönt! Sen gick jag ut till stallet för att senare möta emma i skogen, med Monique (vet inte hur hon stavas.) Vi red en fin tur, de är dock ganska halt men vi fick många traver och gallopper. Simona gick även nästan i PJAFF!! Så cool känsla när hon hölde ryggen och klev på, UNDERBART! Det va riktig härlig kännsla, den vill jag verkligen hitta igen. 

Sedan följde jag med Linn till Billsta och kolla när hon red, hon red på Regent... Aa, hon kommer säkert skriva mer om det passet sen. Jag tog lite bilder där också så hon lägger väll in några! Bloggar nog inte mer ikväll. OM jag inte får något intressant att skriva om. Kram!

Timjan är tjurig när Eva borstar! *Bilden tagen igår*


/Linnea

Svar på tal

Fråga: Vart red ni? Det är väl fortfarande is i skogen så där går det ju typ inte att rida, eller har det tinat upp nu? :O / Emma

Svar: På vissa dela i skogen går att rida på. Om man rider där ingen har gårr så värst mycket så går de att rida. Man behöver inte heller rida så mycket på stigarna. Vi vad även hittat en ny väg som vi brukar galloppera!

/Linnea

Ponnyakuten

Hejhej! Jusst nu sitter jag och kollar på Ponyakuten! Dit skulle jag vela åka med simona faktiskt!! Hon går ju inte in i transporten och sen så har hon väldigt svårt att lugna ner sig när de kommer andra hästar och hon vill inte ah lugn och sansad trav/gallopp ute. Men jag får henne i lugn men inte samlad, eller jo men vill att de ska vara hela tiden. Men jag ska inte gnälla, hon är SUPER duktig. Men de vore kul om jag kunde åka dit med henne. Men imorgon tänkte jag last träna med Simona. Hon behöver det! Lägger in några bilder som jag tog idag.









/Linnea

Svettig pålle

Hejsan! Ja dagen vart ju fin med sol och allting, men varmt va de då inte. Men de gick och rida endå. Vi red samma väg som vi red igår, det gick jätte bra och jag fick många fina gallopper! En rikgit härlig tur om jag får säga de rätt. Timjan skötte sig, var lite seg till vi hoppade över ett fallet träd, då satte hon igång att bralla :) Men de gick bra endå! Vi hoppade mycket stockar idag, red fram och till baka över stora träd som låg perfect som hinder! Simona hettsade ganska mycket när Timjan hoppade över och hon kom bakifrån, men hon lyssnade på mig och vi fick fina hopp!

Tagen idag


/Linnea

Från dimma till sol!

Hejhej! 

Nu har jag tagit en spring tur och jag känner mig frisk, lite trött men de gör man väll när man har sprungit? Underbart väder pg, dimman försvann och sålstrålarna smyger fram! Underbart..!!Vid 2 ska jag ut i stallet och ta mig en tur med Eva och Timjan. Vi får se vart som går och rida. Vi kommer öppna hela hagen (en bid vid utgången) så att simona kan gå ut direkt i skogen. För någon DRAMA PÅ ISEN vill jag inte ha igen. Men nu ska jag äta och sedan klä på mig! Kram!

Simona som 2-3 åring! suddig med så söt!


/Linnea

Dimma

Godmorgon dimma! Vaknade idag kl 10, skönt att sova ut sista dagen. Imorgon är de skolan som gäller. Jag hoppas att  jag kan komma ut en myysig tur idag. Dock är det så himla dimmigt ute, men de ska nog gå att rida endå. Jag hoppas att jag inte tappar bort mig i alla fall! 

Jag ska börja ut och srpinga nu så jag kommer i form lite. Så ska ut o springa innan jag rider! Men måste bara tacka för alla fina komentarer. Jätte gulliga!

Bild på mig och kingen för 2 lektioner sedan när vi hoppade. DOCK SUDDIG! Mamma = dålig fotograf


/Linnea

Dagens händelser!

Hejsan allihopa!
Idag har jag varit på dop under dagen med Oskar (min pojkvän för er som inte vet). Hans brors barn skulle döpas, han har fått tvillngar som heter Linn och Liam , jätte söta! Jag kom hem sen strax där efter 5 och sen dess har jag väl inte gjort någonting speciellt, är just nu barnvakt åt Vera och Elsa och vi har nyss kollat film. Är JÄTTE trött så ska försöka övertala dom andra att gå och sova så även jag kan göra det. Ska försöka uppdaterar mer imorgon!
Slänger in en bild på min älskling Oskar! 

/ Linn

Något jag vill ha

Jag har kollat runt lite och då hittade jag dehär.... Otroligt fint och de känns värkligen som något som jag vill ha. Imorgon ska jag klippa av lite svans eller man. Men kanske inte kommer bli lika fint som på bilden men jag får väll fösöka! Visst är det fint! Vad tycker ni? Skulle ni vela ha sånt?



/Linnea

Timjan & Simona

Jag tog med kameran idag när jag kom ut. Fick några hyffsade bilder, de va dock lite tråkigt ljus.





/ Linnea



Drama på is!

Idag kl 12 innan ridningen, så följde jag med Eva till hennes skola. Naturbruksgymnasiet i järna. Där hjälpte jag och fixa lite som: Mocka, ge hästarna mat, ge fåren mat mm. Jag följer gärna med, de händer saker och jag rör på mig. Så dit följde jag med och de gjorde vi på ca en timma. Det går snabbare om vi är 2. 

Sedan så åkte vi hem och red ut en tur. Bytte schabrak till vitt och de vart väldigt tjusigt! Men innan vi reed ut hände nått som jag inte vill ska hända igen.... Vi har en utgång uppe i hagen, men de va alldelles för halt dit upp. Så vi va tvugna att gå nereutgången där är de också snoor halt. Men, man kunde gå längst kanten..... Men de ville INTE Simona. Hon vart stressd för att de va lite halt så hon trippar ut i mitten på ishalkan. Hon halkar runt och jag kunde inte direkt stoppa henne pga att jag också halkar runt. Men till slut fick ja henne på ett bra ställe där hon gick. Sedan red vi en mysig tur, jag fick en OTROLIG trav och gallopp på simona! Ska följa med eva igen sen ikväll till skolan. Nu ska jag visa tottohästarna på Evas skola:

Balder


Haidi - Som va trött på alla fotografer. *host*


H.b - Minns ej hur han stavas. Men han kallas H.b


Mary - Den söta schettisen!


/Linnea

Godmorgon

Godmorgon! Skönt och vakna till ett sådant här underbart väder! Solen skiner och då blir man på bra humör. Man känner att våren snart är här, påtal om att jag fyller år också om en månad. Linn åkte tidigt i morse för hon skulle iväg, jag tror hon skriver mer om det sen. Igår la vi inte in alla bilder, vi tog 828 bilder och vi tog bort kanske 100 så vi käner att alla bilder inte skulle komma med! Så jag tänkte lägga en den finaste bilden vi fick på simona igår. Eller den coolaste bilden iaf!



/Linnea

Bettan

Idag red jag Bettan på billsta! Jag kan väll säga att de gick som de brukar, går dåligt (hyffsat) i början och bra islutet. Jag lixom kommer unnifum med att jag inte behöver kämpa så mycket utan att vara mjuk och slappna av. Men men, jag är van med en häst som jag måste tänka bak bak bak bak sakta, Bettan är mer fram fram fram. Så de är olika på dom två. Men de ska nog gå. Annars gick de bra, jag fick ner henne i fin form i slutet av passet. Vi red mest bara runt runt, lite öppna och sedan förvändgallop. Men nu ska jag kolla på lite film med Linn. 

Bettan


/Linnea

Bildbomb!

Linnea





































Linn


















/Linnea & Linn


Första gången!

Hej hej !

Första inlägget för mig då! Som sagt har ju aldrig bloggat förut så det här blir första gången, får se hur det går!
Idag har jag och Linnea varit ute i skogen och fotat lite bilder som vi ska försöka fixa in här bloggen snart. Ikväll är det min tur att sova här hos Linnea, ska med henna till Billsta och kolla när hon rider, skoj! Nu är det dax att fixa bilderna, så kolla bildbomben sen!

/Linn

Från fullt till fint

Hejsan!

Idag började dagen väll sådär. Jag åkte ut till stallet vid 1 för att jag skulle rida och då var de molnigt och tråkigt *fult* väder! Så då va de inte så kul, men bara för att vi red ut så klarna de upp :) och sedan blev de fint väder och mysigt. Så de blev en lyckad tur, de blev barbacka och vi red en hyffsat lång tur så det vart en lyckad tur.

Sedan har jag bestämt mig för att börja lastträna simona. Så vi lastade lite idag. Vi började med Timjan och det gick bra! Vi övade på att hon skulle backa lungt ut ur transporten. Det gick bra! Sedan gick jag ner och hämtade simona för att träna med henne själv. Då vet hon att ingen kan stänga transpoorten. Last träningen gick bättre en väntat. Hon gick hela rampen och NÄSTAN en hov in i transporten men de väntade jag med. Valde att vänta ut henne o då gick hon, ingen ide att bråka. Men ska öva som sagt mer o mer nu!

En bild från i sommras. Fin o söt simona!


/Linnea

Första inlägget

Hej alliphopa! 

Jag och Linn tänkte nu skapa en blogg tillsammans, blogga lite om vårat liv med hästar i bilden! Jag bloggade tidigare på Linnealarsson.se men nu tänkte jag att vi skulla blogga på samma blogg. Det är mycket roligare och att de är olika som skriver är ju de bästa, och vi båda rider simona :)  Toppen!!

Blogg designen kommer så småning om! Jag ska fixa header, förger och lite annat. Orkar inte göra de nu! Ska sova godnatt! 

Jag och simona i sommras.


/Linnea

RSS 2.0